Far for livet

I Slagelse Sundhedstjeneste har vi en far-ambassadør

Aldrig før har så mange mænd været engageret i faderskabet som i disse år. Fædre ønsker og får nu mere barselsorlov specielt for dem. Både mænd og kvinder mener, at det er godt for barnet, hvis der er ligestilling i engagementet i forældreskabet.

I Sundhedstjenesten i Slagelse Kommune arbejder vi målrettet på at have mere fokus på begge forældre, og vi har et stærkt ønske om at styrke vores møde med fædrene og øge fædres deltagelse i vores tilbud. Derfor har vi i samarbejde med Forum for Mænds Sundhed udnævnt en far-ambassadør, som i samarbejde med andre ambassadører og Forum for Mænds Sundhed tilegner sig kompetencer til bedre inddragelse af fædrene. De kompetencer giver far-ambassadøren videre til alle kommunens sundhedsplejersker.

Far for Livet

Far for Livet er et projekt, der skal skabe stærke relationer mellem far og barn, da det er utrolig vigtigt for, at far, barn og resten af familien trives. Det er Forum for Mænds Sundhed, der står bag projekt Far for livet.

Se mere på hjemmesiden www.farforlivet.dk (nyt vindue) 

Bogen Forældre Sammen (nyt vindue) er en brugsbog til jer, der forbereder jer på at blive fædre og mødre. Den stiller nogle af de mange spørgsmål, som kan være vigtige at tænke over og snakke om på vej til at få barn.